Mitsubishi, för familjen

Last modified date

När man letar efter en familjebil med tillförlitlighet tenderar många köpare att rikta sig mot de japanska biltillverkarna, istället för att rikta sig mot de kända tyska eller franska biltillverkarna. Några av de bästa alternativen en familj kan välja är ett fordon från den beprövade Mitsubishi-flottan.

Till skillnad från många av de andra tillverkarna så försöker Mitsubishi inte fylla alla tillgängliga nischer, de gör helt enkelt grunderna riktigt, riktigt, riktigt bra. Så varför skulle en familj satsa på ett Mitsubishi-fordon framför sina konkurrenter? Mitsubishi är ett pålitligt varumärke med fantastiska fordon som har presterat bra under generationer av förare. Om du letar efter en bil som kan slå, men också hjälper dig att åka bekvämt och stilfullt, besök Mitsubishi privatleasing för att se det senaste utbudet av nya och begagnade bilar till salu inom märket. Här följer de tre mest omtyckta Mitsubishi-bilarna just nu:

Lancer

Mitsubishi Lancer är en av de familjebilar som är bränsleeffektiva, pålitliga och samtidigt stiliga. Det ger passagerarna en bekväm och stor interiör, fina säkerhetsfunktioner, smart överföringssystem och sportiga accenter som gör den lämplig för stadsresor.

Lancer erbjuder en sportig men ändå förfinad look på insidan. GSR- och ES Sport-modellerna är mer åt den sportiga sidan medan lyxiga element är för dem som väljer LS-modellen. Tillsammans med fantastisk teknik kan du njuta av den rymliga interiören tillsammans med komforten varje gång du sitter i en Lancer.

ASX

Mitsubishis ASX är en familje-SUV som erbjuder ett sportigt utseende kombinerat med bekvämligheter som kan fås från en liten bil men med en SUV:s funktioner och stil. Bilen erbjuder en fin och rymlig interiör tillsammans med ett lastutrymme som är tillräckligt stort för att lagra saker för transport. ASX tillhandahåller den teknik och säkerhet som familjer behöver för att vara skyddade när de reser.

Det främre gallret på Lancer ger den ett säkert utseende och tillsammans med moderna LED-dagsljuslampor och dimljus så kan du reglera ditt ljus beroende på vad som behövs. Bortsett från det får du också tvåfärgade lättmetallfälgar och kromaccenter på GSR- och LS-modellerna, vilket ger förarna en snygg profil.

Eclipse Cross

Denna Mitsubishi-familjebil erbjuder en underbar design blandad med banbrytande teknik som ger kombinationen för att ge ägarna det djärva äventyrsfordon de behöver för att ta dem dit de behöver åka. Körningen är säker ock stabil med Eclipse Cross tack vare Super All-Wheel Control och en turboladdad bensinmotor som resulterar i sparade pengar och prestanda.

Alla passagerare som befinner sig i en Eclipse Cross är nöjda och bekväma tack vare bilens rymliga interiörkabin som har gott om benutrymme och även ny teknik för de som sitter i baksätena. Dess baksäten har också skjut- och lutningsjusteringar som gör det enkelt att optimera utrymmet när det behövs.

kalle