Riddermarks säljer servade begagnade bilar

Last modified date

Vad gör man när man behöver köpa någonting men inte har råd att köpa nytt? Antingen så köper man ingenting alls eller så köper man begagnat. Problemet är bara att det kan kännas lite riskfyllt att köpa begagnat, särskilt när det handlar om en bil. Du hittar en annons på blocket med en bil som ser bra ut och tar kontakt med säljaren. Ni kommer överens om en tid och dag för dig att komma och kolla på bilen. På dagen kommer du laddad med frågor för att se till att inga fel ska gå dig förbi. Trots det kan det kännas lite oroligt om köpet skulle gå igenom, du har ju trots allt ingen garanti. Om någonting går fel så är det du som får stå för kostnaden.

Köp begagnat genom Riddermarks

Lösningen är att du köper din begagnade bil genom en aktör som Riddermark Bil som ger dig garanti. Så hur kan de ge garanti för bilarna de säljer? Processen ser ut som följer:

Efter att bilen kommit in till Riddermarks anläggning går en testare igenom bilens skick. I detta ingår dels testkörning av bilens grundläggande funktioner, dels noggranna genomgångar av bilens underrede, motor, inredning och så vidare. De genomför helt enkelt en besiktning av bilden. Utöver det går de också igenom bilens tidigare servicehistorik. Resultatet av alla tester sammanfattas i en åtgärdslista som sedan blir utgångspunkten för verkstaden som bilen sedan skickas till.

I verkstaden genomförs både små och stora reparationer. Det kan till exempel handla om att byta ut en vindruta med stenskott eller reparera mer allvarliga motorfel. När alla reparationer som krävts har utförts skickas bilen på rekond. Där tvättas bilen utvändigt och städas invändigt. Sista steget består av en slutkontroll. Där kontrollerar Riddermark så att alla åtgärder utförts på ett tillfredsställande sätt. De genomför också dubbla kontroller för att säkerställa att de inte missat någonting.

kalle